Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle
Home » » Kehribar Son Bölüm Fragmanı ve Özeti Sitesi

Kehribar Son Bölüm Fragmanı ve Özeti Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Kehribar Canlı izle başlığı altında dizinin yayın saati ve diğer zaman dilimlerinde dizimizin son bölüm ile birlikte olacağız. Bu başlıkla birlikte dizinin yayın saatinde sizlerle olacağız. ATV Canlı izlemek için de bu sayfayı kullanabilirsiniz. Kehribar Canlı Yayını her hafta sizlerle olacak. Ayrıca Kehribar Bölüm Özeti ve çok özel videolar ile sizlerle olacağız.


Kehribar Dizisi Fragmanı da yayında olduğu zaman sizlerle birlikte olacağız. Emin olun ki dizinin fragmanı ilk yayında olduğu zaman sizlere sunulacaktır. Eminiz ki Gürkan Uygun ve Berk Hakman ismi sizleri heyecanlandırma yetiyor ve sabırsızlıkla bekliyorsunuz. Daha fazla detay ve bilgileri sitemizden bulmanız mümkün olacak. Kehribar Tanıtım Fragmanı da sizlerle birlikte olacaktır.

Kehribar Dizisi Hangi kanalda olacak sorusu da netlik kazandı. Dizin yayın hakları için ATV ile anlaşıldı. Ama şuan için tam olarak net diyemeyiz. ATV hiç beklenmedik bir şekilde elinde bulunan dizilerden tam verim aldı diyebiliriz. Şuan için dizi yayına hazır olsa bile dizi için boş ve müsait bir gün yok. Bu arada ATV’nin bitecek dizileri arasına Analar ve Anneler dahil oldu ve bu dizinin final yapmasını bekliyoruz. Bu dizinin final kararı sonrası ATV dizinin yerine Yeter Dizisi ile güçlendireceğini tahmin ediyoruz. Kehribar izle için ise henüz net bir zaman yok.

Kehribar Oyuncu Kadrosu netleşmeye başladı. Dizinin tam resmi kadrosu belli olmasa bile Gürkan Uygun ve Dolunay Soysert ismi netleşti. Bu isimlere eşlik edecek oyuncular ise Berk Hakman , Hakan Boyav ve Necip Memili olmasını bekliyoruz. Bu dev isimleri gördüğümüz zaman etkilenmemek elde değil doğrusu. Büyük bir kadro ve iyi bir hikaye ile izlenmeye değecek bir dizi bizleri bekliyor olacak. Bu isimlere ek olarak başka oyuncular da eklenecektir ve bunlar zaman içerisinde sizlerle paylaşılacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder