Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle

Beyaz Yalan 1.Bölüm izle-23.03.2015

Sponsorlu Bağlantılar

Bekleyiş sona eriyor ve Kutsi hayranlarının beklediği yapım Beyaz Yalan başlıyor. Pazartesi akşamları kimselere söz vermeyin çünkü dizimizin ilk bölümü Pazartesi ekranlara gelecek. Demir karakteri ile izleyeceğimiz Demir ve diğer yanda Alara ve Melek bizleri ekrana kilitleyecek hikayenin kahramanları olarak ön plana çıkıyor.  Beyaz Yalan 1.Bölüm de Melek ve Alara adlı bir birine benzeyen kızların hayat hikayelerinden kesitler izleyeceğiz. Yaşamları bir birinden tamamen farklı ama inanılmaz bir şekilde bir birine benzeyen iki kadının tesadüf eseri karşılaşmasının hikayesi bizlere anlatılacak.


Dizinin ilk bölümü olması nedeni ile biraz daha diziyi bize tanıtma amaçlı hızlı bir bölüm bizleri bekliyor. Melek yanlışlıkla da olsa Alara'nın hayatına müdahale eder. Alara kibirli ve zengin bir kızdır ve sosyetede tanınan bir simadır. Ne olduysa oldu ve Alara sanılan melek yaptığı bir hareket nedeni ile gazetelere düşer. Bu duruma çok bozulan Alara o kişiyi bulmaya çalışır ve bulur da . İntikam almak adına bir plan hazırlayan Alara nasıl bir plan içerisindedir ? Neden Melek'i kendi yerine geçirdi ? Bu planın amacı ney bilinmez ama Alara ve Melek bir Beyaz Yalan söylerler ve ortaya hikayemiz çıkar. Demir bu hikayenin neresinde çok merak ediyoruz doğrusu .


Şimdi artık Beyaz Yalan Dizisi zamanı diyoruz ve başlama gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizler en güzel fotoğraflar ve özel videolar ile sizlerle beraber olacağız ve dizinin 1.bölümünü hep birlikte izleyeceğiz. Dizi başladığı anda Beyaz Yalan Canlı yayını da sizlerle birlikte olacak.

Beyaz Yalan Son Bölüm Canlı izle


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder