Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle
Home » » Beyaz Gece Dizisi Oyuncuları

Beyaz Gece Dizisi Oyuncuları

Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Gece yapımcısı Ay Yapım olacağı için geçtiğimiz aylarda Ay Yapım ile Cansu Dere arasında bir anlaşma imzalanmıştı.

Beyaz Gece izleCansu Dere Ay Yapım ile anlaştı

Bu haber sonrası oyuncunun Beyaz gece Oyuncuları içerisinde başrol oyuncusu olacağı kesin gibi bir şey. Şuan için haberleri çıkan diziler içerisinde en ilgi çekicisi şüphesiz ki "Beyaz Gece" oldu ve büyük bir aksilik olmaz ise Cansu Dere dizimizde oynayacak. Dizinin erkek jönü için ise Birkan Sokullu ismi geçse de henüz bu isim de netleşmiş değil. Bir dönem Halit Ergenç ile aynı dizide rol alacağının haberleri çıkmış olsa da onların birleşmesi söz konusu değil. Bakalım dizimizin kadrosuna kimler katılacak.

Beyaz Gece Dizisi Oyuncuları henüz netleşmedi ama bu yapım için Cansu Dere  adı geçiyor. Şuan için netleşen bir şey yok. Çoğu haber sitelerinde bu ismin adı geçmekle birlikte resmiyete dökülen bir durum söz konusu değil. Öyle ki henüz resmi açıklanma yapılmadı. ATV geçen sezon aynı olayı Kara Ekmek adlı dizi içinde yapmıştı. belki de yayınlanan Fragman ile ilgi bırakmak istiyor olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :

  1. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

    full hd film izle
    Film izle

    YanıtlaSil