Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle
Home » » Meryem Uzerli Yeni Dizisi Cesaret

Meryem Uzerli Yeni Dizisi Cesaret

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman içerisinde bir çok kez adı geçen ama bir türlü proje aşamasından ileri gidemeyen Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ı bir araya getirecek olan dizi nihayet ismi netleşti. Dizinin adı bi değişiklik olmaz ise "Cesaret" olacak. O2 tarafından hazırlanan yapım için artık hazırlıklar başlayacak ve Eylül ayında bizleri süper bir yapım bekliyor olacak.


Star Tv ekranlarında başlamasını beklediğimiz bu dizi için bakalım nasıl bir senaryo hazırlanacak. Bu zor zamanlarda dizi işinin ne kadar riskli bir iş olduğunun farkında olan yapım şirketi ince eleyip sık dokuyor ve dizinin reyting listesinin zirvesinde yer bulması için tüm detayları hazırlıyorlar. Meryem Uzerli yeni Dizisi ile ekranlara bomba gibi bir dönüş yapacak. partneri ise Murat Yıldırım olacak ve bu durum dizinin cazibesini bir kat daha öne çıkarıyor.


Cesaret Dizisi Oyuncuları için şuan isimler belirlenmiş değil ama bu iki dev ismin yanına inanıyoruz ki bir çok ünlü isim yer alacaktır. Şimdi ise sadece dizinin ana karakterleri belli oldu. Bu dizinin neden bu kadar çok geç kaldığını da kısaca size özetlemek istedik. Cesaret Dizisi Ne Zaman başlayacak sorusuna da cevap vermiş olduk. Eylül ayı ile birlikte ekranmlarda fırtına gibi esecek bir yapıma hazır olun.



Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :

  1. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

    full hd film izle
    Film izle

    YanıtlaSil