Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle

Beyaz Yalan Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Heyecan ile beklenen dizimiz Beyaz Yalan yayın tarihi belli oldu. Buna göre dizimiz Pazartesi akşamı bizlerle olacak. Kanalın bildirmesine göre Show Tv dizinin Pazartesi akşamları yayınlanacağını bildirdi. Bu konuda çok net bir tarih vermese de hafta başında izleyeceğimiz kesin.

Beyaz Yalan izleyicisi bu haberi çok uzun zamandan beri bekliyordu. Kadrosunda Kutsi , Deniz Baysal ve Ebru Aykaç gibi isimlerin rol aldığı dizide bir birine ikiz kadar benzeyen ama yaşamları tamamen zıt iki karakterin hikayesini anlatacak. Kutsi "Demir" karakteri ile dizinimiz merkezinde ve iki kadının arasında kalacak gibi gözüküyor.


Artık Pazartesi akşamları sizlerle birlikte olacağız. Dizinin başlaması ile bizler siz değerli izleyici ile burada olacağız ve tüm yorumlarımız ile size dizi hakkında bilgiler vermeye devam edeceğiz. Bizler Beyaz Yalan Fan sitesi olarak her dizi hakkında her türlü detayı sizlere sunacağız.

Dizinin başlaması ile birlikte Beyaz Yalan 1.Bölüm Canlı Yayın sayfası ile sizlere olacağız. Show Tv yayını sizlere en iyi kalitede sunulacak ve sizler diziyi kaçırmayacaksınız. Dizimiz için sitemizi gezerek detaylı bilgileri alabilirsiniz. İyi Eğlenceler...



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder