Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle
Home » , , » Beyaz Yalan 4.Bölüm izle 18.04.2015

Beyaz Yalan 4.Bölüm izle 18.04.2015

Sponsorlu Bağlantılar

Macera devam ediyor ve Beyaz Yalan söylemenin bedelini Melek ve Alara fazlası ile ödüyorlar. Alara kaza yaptıktan sonra ilk kez Melek ile iletişime geçmiştir ve Melek kimliği ile hastahanede yatmaktadır. Alara olarak kalan Melek ise onun yerinde zor anlar yaşıyor ve birde onun isteklerine cevap vermek zorunda kalacak. Ondan para isteyen Alara bunu halletmesini ister ve yöntemi ona anlatacak.
Beyaz Yalan izle

Melek ise herkesin kıskacındadır. Gerçek ailesi ve Korel ailesi arasında sıkışıp kalmış bir hayat yaşayan Melek bundan nasıl kurtulacaktır. Beyaz Yalan dizisi heyecanı tüm hızı ile sürerken Halil onu kaçıracak. Peki Halil onu kim olduğu için kaçıracak Melek mi? yoksa Alara mı ?  İşte bu sorunun cevabını bu bölümde alacağız. Demir'in onun hakkında şüpheleri gün geçtikçe artar çünkü karşısında duran kişi kesinlikle Alara değildir . Doktorun söyledikleri ile bu şüphesi daha da artar . Bir yandan da onun bu halleri hoşuna gider ve onunla olan yakınlaşması devam eder. Artık onu kollayan bir Demir vardır.


Melek kaza yaptı haberi sonrası mahallede ve Melek'in evinde hüzün hakimdir. Melek'in annesi bu haber sonrası ne yapacaktır. Beyaz Yalan izle ile birlikte yine bizleri ekrana kilitleyecek bir bölüm geliyor.Söylenen küçük bir "Beyaz Yalan" nedeni ile artık daha da karışacak gibi gözüküyor. Aşk Yeniden diyebilecek mi acaba Demir ve Melek. Alara'nın gölgesine nasıl bir aşk yaşayacaklar ve bu ne kadar uzun sürecek. Alara hastahanede Melek ise hiç yaşamadığı bir hayatı yaşamak zorunda.

Beyaz Yalan Son Bölüm Canlı İzle
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder