Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle
Home » , , , » Beyaz Yalan 3.Bölüm izle - 11.04.2015

Beyaz Yalan 3.Bölüm izle - 11.04.2015

Sponsorlu Bağlantılar

BEYAZ YALAN 3.BÖLÜM ile heyecan devam ediyor. Melek yeni yaşamına alışmaya çalışırken birden gelen bir telefon ortalığı toz dumana çevirir. Alara yaralı olmanın da verdiği etki ile evini arar ve Alara olduğunu söyler. Bu durum evdekilerin şok olmasına neden olur ama Alara(Melek) karşılarında olduğu için bu işi pekte ciddiye almayacaklardır. Melek bir terapiste getirilir ve orada her şeyi ağzından çıkarır. Ama bu terapist bunlara inanır mı orasını bölümü izleyince göreceğiz.


Diğer yandan Korel ailesinde çatırtılar devam ediyor. Volkan içten içe yaptığı planlara Demir'i de dahil etmek ister ama Demir bunu fazlası ile ret eder. Demir onu tanımaya çalışır tanıdığı Melek o değildir. Diğer yandan ise Melek'in ailesinden yana sıkıntıları devam eder. Hatırla Gönül Abisi onun peşine düşmüştür belki de onun değil paranın peşine düşmüştür. Melek ile Halil yine yüz yüze gelir ama o kendini Alara gibi göstererek ondan kurtulmaya çalışır. Beyaz Yalan izle de Halil bu yalanı görebilecek mi? Gerçekten ondan korkup Melek'in peşini bırakır mı ?

Alara sürekli ona Demir'den uzak durmasını söyler ama artık iş işten geçmiştir. Demir'i tanıdıkça ona daha da fazla yakınlaşır ve bu yakınlaşmaya Demir'de cevap verir. Beyaz Yalan Dizisi işte şimdi tam anlamı ile başlıyor diyebiliriz. Alara'sız bir yaşama alışmak zorunda kalan Melek artık onun yaşamına adapte olmak zorundadır.

Beyaz Yalan Canlı izle
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder