Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle

Harika Bir intikam Dizisi Beyaz Yalan

Sponsorlu Bağlantılar

Bir restoranda çalışan Melek kendi hayatında sakin bir yaşantısı vardır. Sadece  işini yapmak amacında olan bir genç kız olan Melek bir gün yüzünün birisine benzediği için hayatının değişeceğini hiç tahmin edemezdi. Beyaz Yalan Dizisi ile bu iki farklı insanın bir anda nasıl aynı kişiye dönüşeceğinin hikayesini izleteceğiz hep beraber. Birde Alara Korel adında zengin ve sosyetenin içinde olan bir kadın var. Alara ve Melek bir birine o kadar çok benziyorlar ki ikiz olsalar ancak bu kadar benzerler. Sanırım bu benzerlik kibirli ve kendini beğenmiş olan Alara . Melek yüzünden başının belaya girdiğini ve bu yüzden onun kendi yerine geçerek birilerine ders vermek istediğini söyler . Melek onun hayatını nasıl maf etmiş alabilir ?


Garson olduğu için onu Alara zanneden medya yüzünden mi bu kadar hiddetli. Onun bir suçu olmamasına rağmen bu acıları yaşamak zorunda kalan Melek bir süre Alara Korel olmak zorunda kalacak. Bunun için onu kendine dönüştürecek olan yine Alara olacak. Peki bunu neden yapıyor ? Kimden intikam almak istiyor ? Onları Beyaz Yalan söylemeye sevk eden şey nedir ? Nasıl bir olay onları bir araya getirmiş olabilir. İşte bu değişik ve fantastik konusu ile çok yakında Show Tv ekranlarında olacak ve bizlere de bu yapımı izlemek kalacak.


Beyaz Yalan , Beyaz Yalan Dizisi Konusu Nedir , Beyaz Yalan Alara , Beyaz Yalan Melek kimdir ? , Beyaz Yalan Oyuncusu Deniz Baysal , Beyaz Yalan Dizisi Konusu Nedir?
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder