Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle
Home » » Analar ve Anneler Ne Zaman Başlayacak ?

Analar ve Anneler Ne Zaman Başlayacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Analar ve Anneler Ne Zaman başlayacak ? İşte bu sorunun cevabı için az daha zaman var diyebiliriz. Öyle ki şuan için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Analar ve Anneler Tanıtım Fragmanı sonrası en çok merak edilen konu dizinin ne zaman başlayacağı elbette.  Ekim aylarına girdiğimiz bu dönemlerde dizinin Ekim ayının 2. Haftası gibi ekranlara gelmesini bekliyoruz.

Analar ve Anneler Fragmanı yayınlandı ve bizi bir sürpriz ile karşıladı diyebiliriz. Dizi için hiç adı geçmeyen bir isim dizinin kadrosuna dahil oldu. Daha önce Gönül İşleri ile ekranlarda olan Sinem Kobal da dizinin kadrosunda yer aldı. Etkileyici bir hikayenin bizleri beklediğini söyleyelim. 1970 döneminde geçen bir hikayeden sonra nesiller sonrası hayatların nasıl etkilendiğini izleyeceğiz.

Analar ve Anneler Konusu ise kısaca şu şekilde olacak. İki bahtsız genç kız aynı coğrafyada dünyaya gelirler. Bir birlerinden haberdar olmayan bu iki çocuğun ileride büyümesi ve anne olması ve kara kaderlerinin anlatıldığı bir hikaye olacak. Analar ve Anneler Dizisi ile geçmiş ve günümüze gidip geleceğiz ve ortaya seyri yüksek bir yapım çıkacağına inanıyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar

3 yorum :

  1. yabancı dizi bölümleri ne zaman ekleyeceksiniz, merakla bekliyoruz keyifli bir blogunuz var.

    YanıtlaSil
  2. film izle'me imkanı sunan bizim blogumuzada bekliyoruz. Hd kalitede vizyon filmleri sizin için paylaşıyoruz

    YanıtlaSil